Bij BeApple: Basgitaar, zang
Muzikale biografie:

 
Mijn ouders hebben beiden op het conservatorium gezeten in Rotterdam. De één met piano, de ander met accordeon. Toen ik dus ging kiezen welk instrument ik graag wilde leren spelen, werd dat (natuurlijk) één van die twee. Het werd accordeon, en ook ik ben gaan studeren op het conservatorium in Rotterdam (Schoolmuziek). Die samenwerking werd na 2,5 jaar onderbroken en toen ben ik verder gegaan op het Brabants conservatorium, maar nu met als hoofdvak Accordeon. Niels zou accordeondocent worden. En dat ben ik nu! Ik geef les oa op muziekschool MIK (Veghel, Schijndel en omstreken) en in Dongen/Gilze-Rijen. Verder geef ik op basisscholen ‘n soort van AMV les en speel/acteer ik bij ‘n kindertheater dat door het ‘hele’ land naar basisscholen gaat om daar kinderen te vermaken met verhalen, dansjes en liedjes zingen.

Al vrij gauw werd duidelijk dat ik Beatles-Fan zou worden, en vanaf mijn 9e kwam ik hier dan ook openlijk voor uit. Creatief-met-Beatles-krantenknipsels, Beatles-dagboekjes bijhouden, liedjes uitzoeken, nog meer liedjes uitzoeken… en plotseling kon ik ineens ‘n beetje gitaar en piano spelen. Toen ik dat ontdekte ben ik nog meer liedjes gaan uitzoeken, en ben ik op zoek gegaan naar ‘n bandje. Dat was ‘Tres Locos’ uit Langenboom. Met die band gingen we eigen muziek maken en ik speelde piano! Daarna ben ik ‘n eigen bandje begonnen met covers en af en toe ‘n eigen nummer en ik speelde basgitaar.

Toen kreeg ik van ‘n vriend ‘n digitale advertentie toegestuurd met de mededeling dat ‘n Beatles bandje op zoek was naar ‘n zanger. Ik reageren… en uiteindelijk ben ik en zanger en bassist bij ‘n Beatles bandje!!!! Een droom in vervulling…

Gear:
  • Hofner bas
  • Ibanez Mandoline M510E-BS
  • Ibanez RDGR bas (5 string)
  • Yamaha acoustic guitar
  • Vox T25 amplifier
  • Pigini (120 bass) Accordeon
  • Shure SM 58