NIEUWS ARCHIEF

8 december 2016

BeApple opnieuw op ‘Ons Dorp Live’ festival

Ons Dorp Live is een tweejaarlijks festival in Son & Breugel. Al sinds 10 jaar speelt een keur aan kwaliteitsbands verspreid over 7 podia in ‘hun’ dorp. Op zaterdag 17 december vindt de 6e editie plaats met maar liefst 25 bands! Ons Dorp Live hoort zeker in de top 5 van leukste festivals die BeApple ooit aandeed. We komen er dan ook met veel plezier terug. En voor diegenen onder jullie die het overwegen om ons te gaan zien is er nog een extra memorabele reden. Dit optreden is het eerste in een nieuwe, hopelijk lange reeks van fijne ‘Beatles With a Twist’ live muziek. Het is alweer bijna een maand geleden dat we ‘BeApple = Ten’ hebben gevierd, dus een nieuw BeApple decennium is zojuist aangebroken. Voor ons én voor jullie!

onsdorp2016

Datum: Zaterdag 17 december
Waar: Ons Dorp Live’, Son & Breugel (NL) – Zwaan, Dommelzaal podium 2
Aanvang: 19:30 (showtime 21:15)
Kaarten: vrije toegang
giggut.nl/onsdorplive/
 

6 november 2016

BeApple viert haar 10-jarig bestaan

De meest originele Nederlandse Beatles band viert deze maand haar 10-jarig bestaan. Toen de Eindhoven Four in 2006 begonnen hadden ze een heel aardig beeld van wat een Beatles tribute zou moeten zijn, maar niemand had kunnen voorzien dat dit BeApple zou brengen naar enkele van de meest gedroomde plekken in de Beatles wereld. Van twee reeksen van concerten in de Cavern Club in Liverpool tot drukbezochte optredens op verschillende podia in diverse landen waaronder zelfs Argentinië.

Vier onze verjaardag met ons mee tijdens een van de speciaal daarvoor geselecteerde optredens. Of kom naar allebei! Twee fantastische locaties zijn het toneel van de ‘BeApple-Ten celebration’, te starten bij het sfeervolle – hoe toepasselijk – ‘Podium10’ in Bladel, en vervolgens in de retro zaal 4 van de ‘Cacaofabriek’ in Helmond. Dit optreden zal deels live op radio worden uitgezonden!

Data: Zaterdag 12 november Dinsdag 22 november
Waar: Podium 10
Biezeveld 10
5531 BX – Bladel (NL)
CacaoFabriek
Cacaokade 1
5705 LA – Helmond (NL)
Aanvang: 20:00 (voorprogramma) 21:30
Kaarten: 5 Euro Gratis
  Podium 10 Cacaofabriek
www.podium10.nl
www.cacaofabriek.nl
 

19 juli 2016

BeApple opnieuw naar Fabriek Magnifique

Fabriek Magnifique is een ontdekkingsreis vol verrassingen, charmant en intiem. Een voedingsbodem voor innovatie, experimenten, humor, verbazing en verwondering. Drie dagen van bijzondere kunstwerken, straattheater, theatervoorstellingen, kookkunst en muziek. Een perfecte mix van bekende en onbekende namen. Dit is een van die gelegenheden die BeApple niet graag aan zich voorbij laat gaan. We voelen ons erg thuis op dit festival met zijn natuurlijke twist, waar wij die van ons kunnen delen en kunnen leren van al het andere wat voorbij komt. Verken Fabriek Magnifique samen met ons op zaterdag 23 juli. Wij beloven jullie ‘The Beatles with a twist’, een mooie opwarmer voor de tweede dag van dit alsmaar groeiende Brabantse festival.

FM

Datum: Zaterdag 23 juli
Waar: Fabriek Magnifique – Veghel – ‘Area Markt’ (NL)
Aanvang: 13:00 (exact)
Kaarten: vrije toegang
Festivalkrant  
www.fabriekmagnifique.nl
 

10 mei 2016

BeApple ‘Live At The Park’ op eerste Pinksterdag

De afsluiting van de vijfde Vlagheideloop, een hardloopfestijn in en om het prachtige heidegebied bij het Brabantse dorpje Eerde, is wat ons betreft het beste deel van de open dag die de Vlagheide organiseert. Een prachtige lente-setting in de buitenlucht met een soundtrack van het beste van de Beatles. Dus kom ook deze zondag, na het hardlopen of zonder hard te lopen. Maakt niet uit, wij zorgen er voor dat je voldoende beweging krijgt!

Eerde

Datum: Zondag 15 mei (Eerste Pinksterdag)
Waar: Eerde (NL)
Aanvang: 18:00 u
Showtime BeApple: 19:15 u
Kaarten: vrije toegang
 

11 maart 2016

BeApple naar één van de favoriete kroegen van de leadgitarist

Komende zaterdag zijn we op bezoek in de woonplaats van onze gitarist Alain Leijtens, meer om precies te zijn in een van zijn favoriete kroegen. Dat zou wel eens een volle bak kunnen worden dus. Zelf ervaren waarom het goed stappen is in Sint-Oedenrode? Kom dan zaterdagavond naar de Ossekop. De rest van de band is er trouwens ook.

Ossekop

Datum: Zaterdag 2 april
Waar: Heuvel 9, Sint-Oedenrode (NL)
Showtime: 21:30 u
Kaarten: vrije toegang
www.ossekop-rooi.nl

 

 

11 maart 2016

BeApple opnieuw terug naar toen

Herinneren jullie onze show in Helmond van een paar jaar terug nog? Op een van die spaarzame locaties waar je nog kunt proeven hoe het in de zestiger jaren moet zijn geweest in het Brabantse land. Op zondag 20 maart gaan we terug naar Hotel Restaurant St.Lambert aan de voet van de St. Lambertuskerk waar je in de roerige sixties soms oog in oog kon komen te staan met de Nederlandse hitkillers van dat moment zoals Q65 en de Golden Earrings. Het is opnieuw onze taak om de tijden van toen terug te halen. Voel je vrij om die dankbare taak samen met ons op te pakken.

Lambertus

Datum: Zondag 20 maart
Waar: Hotel St.Lambert, Helmond (NL), Markt 2
Showtime: 16:00 u
Kaarten: gratis entree
http://www.st-lambert.nl/evenementen

 

 

15 februari 2016

It was five years ago today

De laatste keer dat we in Soest op bezoek waren is alweer ruim 5 jaar geleden. Dus het wordt weer eens tijd. Zondag 21 februari rijden we dus voor de derde keer met een bus vol energie naar Artishock. De tweede keer dat we er waren moest de organisatie haar achterban er op wijzen er vooral snel bij te zijn, vol is helaas vol. Wij gaan er vanuit dat dit deze keer waarschijnlijk niet anders zal zijn.

Artishock Soest 2016

Datum: Zondag 21 februari
Waar: Artishock Cultureel Podium Soest (NL), Steenhoffstraat 46a
Showtime: 15:00 u
Kaarten: €12,- (leden €9,-) onder 18 €6,-
www.artishock-soest.nl

 

 

15 januari 2016

BeApple opent BeatleBrainia 2016

Voor diegenen die het nog niet of nauwelijks opgevallen is (wat we ons vanwege de prachtige poster en flyer bijna niet kunnen voorstellen), morgen (16 januari) vindt de tweede editie van BeatleBrainia plaats.

BeatleBrainia is ontstaan uit een initiatief van leden van BeApple en Marco van Oosterhout, uiteraard zijn wij zelf ook van de partij. Deze keer bijten we bescheiden het spits af zodat er daarna alle ruimte is voor de fantastische bands die we deze keer hebben laten overkomen uit diverse uithoeken van Europa.

“International Beatles year starts here!”, mis het niet!

BeatleBrainia 2016

Datum: Zaterdag 16 januari
Waar: Effenaar, Eindhoven (NL)
Aanvang: 16:00 uur (zaal open 15:00)
Kaarten: 25 EUR (voorverkoop), 30 EUR (aan de deur)
www.effenaar.nl