Nieuws


21 juli 2017

BeApple newsflash: Goodday Sunshine this Sunday

Aanstaande zondag BeApple live in Muziekcafé Hoogtij in Eindhoven. Met een aantal try-outs voor onze reeks optredens in Liverpool in augustus wordt het ongetwijfeld een verrassend gezellige middag. We zien jullie graag in Hoogtij vanaf 17:00.

hoogtij

Datum: Zondag 23 juli
Waar: Café Hoogtij, Hoogstraat 50, 5615 PR Eindhoven (NL)
Aanvang: 17:00
Kaarten: vrije toegang
www.cafehoogtij.nl
 

14 februari 2017

BeApple in het culturele hart van Veghel

Na een onvergetelijke aftrap van 2017 een kleine maand geleden, zijn we komende zondag opnieuw dicht bij huis. Deze keer weer eens overdag dus zie hier, het perfecte uitstapje om een saaie zondagmiddag te ontvluchten. We zien jullie graag in het kloppende hart van het cultuurcluster van Veghel, De Afzakkerij. Gevestigd in het voormalige CHV gebouw aan de oude binnenhaven. Fantastisch gerenoveerd met behoud van veel originele details, vergelijkbaar met wat wij met de muziek van The Beatles proberen te doen. Dit moet wel een leuke middag worden.

afzakkerij

Datum: Zondag 19 februari
Waar: Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Aanvang: 15:00
Kaarten: vrije toegang
www.afzakkerij.nl
 

12 januari 2017

Happy New Year to you all

Blijf onze agenda in 2017 goed in de gaten houden. Dit jaar treden we namelijk weer eens letterlijk in de voetsporen van The Beatles met optredens in Hamburg (juli) en Liverpool (augustus). Mis dat niet!

Maar 2017 trappen we af op zaterdag 21 januari in ‘De Ossekop” in Sint-Oedenrode. Diegenen die ons volgen moeten kunnen weten dat we daar al eens eerder waren. Het dak ging er nog net niet af. Dit muziekcafé trekt dan ook een echt live muziek publiek, en dat staat garant voor een fantastische sfeer weten we inmiddels uit eigen ervaring. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat het nu weer net zo leuk gaat worden. Zorg dus dat je er (weer) bij bent.

Ossekop

Datum: Zaterdag 21 januari
Waar: Heuvel9, sint-Oedenrode
Aanvang: 21:30
Kaarten: vrije toegang
ossekop-rooi.nl