NIEUWS ARCHIEF

27 december 2015

BeApple speelt in het Hilversumse Nul•Vijf•En•Dertig

Een onverwacht en laat kerstcadeau? Inderdaad! Begin deze week zijn we gevraagd om tijdens de TOP2000 week in Hilversum te komen spelen waar het tijdens deze dagen bruist van de mensen. Dus zijn we aanstaande woensdag 30 december onderweg naar Hilversum.

Wil je er bij zijn? Check dan regelmatig de Nul•Vijf•En•Dertig Facebook page voor de laatste details.

Leuk om jullie daar te zien!

035

Datum: Woensdag 30 december
Waar: Nul•Vijf•En•Dertig, Hilversum, Groest 27, 1211 CZ (NL)
Aanvang: 19:00 uur (deur open)
Kaarten: gratis entree
www.cafenulvijfendertig.nl

 

 

24 oktober 2015

BeApple duikt op in de Cacaofabriek in Helmond

Hoe zet je een Beatles tribute show in elkaar? Hoe maak je een perfecte mix van het beste uit hun imposante oeuvre? BeApple is eigenlijk altijd bezig met de afweging welk nummer te kiezen en hoe dit nummer te gaan uitwerken? Daarbij staat hun unieke “The Beatles With a Twist” aanpak centraal waarbij originele BeApple arrangementen hand in hand gaan met ‘straight forward’ naspelen. Ze zijn in staat om zomaar een typische Pink Floyd of The Doors passage in te passen en dan naadloos door te gaan naar ‘Come Together’ waardoor dat nummer nog interessanter wordt. De manier waarop BeApple speelt legt de traditie bloot waarin ze inmiddels al bijna 10 jaar werken: een verrassende mix tussen The Beatles, eigen interpretaties en flarden van de beste muziek vanaf 1969 tot nu. Ervaar het zelf op zaterdag 31 oktober.

Cacaofabriek_2 Cacaofabriek_1

Datum: Zaterdag 31 oktober
Waar: Helmond (NL)
Aanvang: 20:30 uur
Kaarten: 7,50 EUR
www.cacaofabriek.nl

 

 

1 oktober 2015

BeApple verkent het platteland

Op zaterdag 17 oktober kunt u ons vinden op het Brabantse platteland. Om precies te zijn in het schilderachtige dorpje Breugel. ‘Plein Public’ organiseert daar in ‘deBoerderij’ een aantal keren per jaar een bijzondere voorstelling in een intieme sfeer die je vandaag de dag niet zo vaak meer tegenkomt. Volledig gerund door gedreven vrijwilligers, dus dat alleen al verdient een volle ‘zaal’. Maar ben wel op tijd, vol = vol is hier eerder regel dan uitzondering.

deBoerderij

Datum: Zaterdag 17 oktober
Waar: Breugel (NL)
Aanvang: 20:30 uur
Kaarten: Gratis (de eigenaren gaan met de pet rond)
www.boerderijbreugel.nl

 

 

10 september 2015

BeApple rockt op het Towerfestival

Na een goed ontvangen optreden voor een zeer goed doel afgelopen zaterdag, gaat het nieuwe BeApple seizoen nu toch echt beginnen. Aanstaande zondag 13 september staan we op het hoofdpodium van het Towerfestival in Son. Een uitgelezen kans om de betere ‘60’s, ‘70’s en ‘80’s tribute bands te zien maar bovenal ons weer eens te ontmoeten. Het is alweer te lang geleden…

We staan te popelen om jullie weer te zien!

Tower_Festival

Datum: Zondag 13 september
Waar: Son (NL)
Aanvang: 14:00 uur
Showtime: 17:45 uur
www.towerfestival.nl

 

 

3 september 2015

BeApple ondersteunt WeCycling Ventoux3

Komende zaterdag is speciaal. We zwaaien dan met een zo groot mogelijk publiek de renners van ‘WeCycling Ventoux’ uit (http://www.wecyclingventoux3.nl). Dit initiatief is onderdeel van ‘Ventoux3, A Ride For Hope’ (http://www.ventoux3.nl). Zij richten zich op het inzamelen van geld voor de stichting STOPhersentumoren.nl. We zijn er trots op dat we ons steentje mogen bijdragen aan het uitzwaaifeest en zullen er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt en een steun in de rug voor de renners.

wecyclingventoux3

Datum: Zaterdag 5 september
Waar: Nijnsel (NL)
Aanvang: 20:00 uur
Showtime: 20:30 uur

 

 

17 mei 2015

BeApple still live with a twist

Eerste Pinksterdag is de eerste dag in 2015 dat BeApple weer te zien zal zijn in levende lijve. We zijn natuurlijk ook nog steeds springlevend (no worries) en druk doende met nieuw materiaal. Het is even geleden dat we elkaar hebben ontmoet dus laat deze kans niet lopen en kom naar het gratis Limuscene Live! festival. Natuurlijk volgen er meer optredens maar je kunt deze keer alvast maar gehad hebben…

Limuscene

Datum: Eerste Pinksterdag, 24 mei 2015
Waar: Liempde (NL)
Aanvang: 12:00 uur
Showtime: 16:40 – 17:30 uur
Kaarten: gratis